Wie doet wat?

Contactpersonen

Contactpersoon CMV

Anja de Ridder

Contactpersoon Recreanten

Geke Jonkers

Wedstrijdsecretaris

Joke Timmer wedstrijdsecretariaat@volleybal-dok.nl

Contactpersoon scheidsrechters

Janiek Hanken: Neem contact op

Regioscheidsrechters DOK:
Klaas Klaassens
contact via Janiek Hanken: Neem contact op
Koekactie:
Lotte Bloemerts
Karin Koops

Vertrouwenspersoon: 

DOK vindt het belangrijk dat leden zich veilig en vertrouwd voelen als ze komen volleyballen. Als je als lid ergens mee zit, waarmee je niet terecht kunt bij je trainer, coach, TC of bestuur, neem dan contact op met de vertrouwenspersoon. De vertrouwenspersoon is iemand die helemaal buiten de vereniging staat. De vertrouwenscontactpersoon is te bereiken op vertrouwenspersoon@volleybal-dok.nl. De vertrouwenspersoon kan je verder helpen, onafhankelijk van het bestuur, trainer, coach of andere leden.

Mocht iemand mogelijke fout gedrag binnen de vereniging signaleren, dan vinden we het fijn als je dat meldt. Dat kan bij je trainer, bij de TC of bij het bestuur, maar het kan ook bij de vertrouwenspersoon.

We staan als vereniging achter de gedragsregels van NOC/NSF.

Van alle trainers bij DOK hebben wij een VOG (Verklaring Omtrent het Gedrag). Een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) is een verklaring waaruit blijkt dat het justitiële verleden van iemand geen bezwaar vormt voor het vervullen van zijn taak binnen onze vereniging. Justis screent personen die een VOG aanvragen en geeft de VOG’s af.

Volleybal DOK

Volg ons voor actueel nieuws op Facebook!

Over DOK

Bezoekadres:
Westeinde 1A, 7991 RS DWINGELOO

telefoon sporthal:
0521591366

Ons privacybeleid

© 2021 Volleybal DOK