Lidmaatschap

Lidmaatschap

Aanmelden

Aanmelding geschiedt door het volledig ingevulde aanmeldingsformulier in te leveren bij de ledenadministratie (Peter Raatjes, De Weijert 6, 7991 BP Dwingeloo) of via het volgende e=mailadres: ledenadministratie@volleybal-dok.nl

Opzeggen

Afmelding dient schriftelijk te geschieden voor 1 juni van ieder jaar bij de ledenadministratie. Bij tussentijdse opzegging is contributie verschuldigd voor het lopende halfjaar van de opzegging. Kosten van reeds aangevraagde spelerskaart (Nevobo-contributie) blijven altijd verschuldigd.

Jeugdsportfonds

Woont u in de gemeente Westerveld en heeft u minderjarige kinderen? Dan biedt de gemeente een aantal regelingen waar u als ouder gebruik van kunt maken als u een lager inkomen heeft. Eén van die regelingen is het jeugdsportfonds.

Het jeugdsportfonds betaalt de contributie, kleding en eventuele attributen voor uw kind. Hiervoor is in het jeugdsportfonds een bedrag van maximaal €225,- per kind per jaar beschikbaar. U kunt dit bedrag aanvragen via een tussenpersoon. Kim Dijkstra, beweegcoach van de gemeente Westerveld is één van die tussenpersonen. U kunt contact met haar opnemen via: beweegcoaches@gemeentewesterveld.nl

Vrijwilligerswerk

Van leden of ouders van leden wordt verwacht af en toe hand- en spandiensten te verrichten voor de vereniging.

Pak je voordeel van het Nevobo-lidmaatschap

Als Nevobo-lid krijg je korting op kaarten voor de evenementen die door Nevobo georganiseerd worden. Daarnaast kun je gebruik maken van scherpe aanbiedingen van de partners van Nevobo en kun je met korting je zorgverzekering, de Sportpolis, afsluiten bij Zilveren Kruis Achmea. Alle voordelen en acties zijn vind je steeds op www.volleybal.nl/leden .

Voor alle informatie over de wedstrijden en resultaten van je team/vereniging, kijk je ook www.volleybal.nl . Hier vind je ook algemene informatie, het laatste nieuws en de evenementenkalender, met o.a. alle wedstrijden van de nationale teams.

Als je je eenmalig gratis registreert (dat kan ook heel eenvoudig met je Facebookaccount) op volleybal.nl, dan kun je daarna je eigen teampagina creëren, je favoriete team(s) toevoegen en volgen, je tegenstander uitdagen en je vrienden op de hoogte brengen van de prestaties van je team.

Om gebruik te maken van de voordelen van het lidmaatschap van de Nevobo, moet je je Nevobo-relatienummer weten. Deze staat op je spelerskaart, maar je kunt je relatienummer ook altijd opvragen bij de ledenadministratie.

Volleybal DOK

Volg ons voor actueel nieuws op Facebook!

Over DOK

Bezoekadres:
Westeinde 1A, 7991 RS DWINGELOO

telefoon sporthal:
0521591366

Ons privacybeleid

© 2021 Volleybal DOK