Anja de Ridder ontvangt bronzen bondsspeld

3 oktober 2021

Uit handen van voorzitter Arjan Bel ontving Anja de Ridder uit Dwingeloo zaterdag voor haar jarenlange inzet voor volleybalvereniging Wesseling DOK Diever-Dwingeloo de bronzen bondsspeld van de Nederlandse Volleybalbond (Nevobo).

Zichtbaar aangedaan nam Anja tijdens de Dolle DOK-dag op zaterdag 2 oktober in sporthal De Hulsebosch de bondsspeld in ontvangst. Al jaren geeft Anja training aan de jongste spelers van de club: de mini’s. Een tijd terug besloot ze te stoppen met het verzorgen van de training. Toch kruipt het bloed waar het niet gaan kan, want Anja bleek de trainingen voor de mini’s te missen en besloot daarom de trainingen toch weer op te pakken. Arjan Bel is verheugd dat ze toch doorgaat: ‘Anja heeft de bondsspeld meer dan verdiend voor alles wat ze de afgelopen jaren voor Wesseling DOK heeft betekend. We zijn blij dat ze met haar enthousiasme het volleyballen aan de jonge generatie blijft overbrengen’. Bij de bronzen bondsspeld kreeg Anja ook een oorkonde van Nevobo.

Volleybal DOK

Volg ons voor actueel nieuws op Facebook!

Over DOK

Bezoekadres:
Westeinde 1A, 7991 RS DWINGELOO

telefoon sporthal:
0521591366

Ons privacybeleid

© 2021 Volleybal DOK