Wie versterkt ons bestuur?

9 juni 2020

Wij zijn op zoek naar jou! Ja, want we zoeken nieuwe bestuursleden. Na 6 jaar nemen Gieneke en Geke afscheid van het bestuur. Inmiddels heeft Erik Herrewijnen, Heren1, aangegeven het secretariaat van Geke te willen overnemen. Daar zijn wij heel blij mee.

Omdat we afgelopen jaren hebben gezien dat de bestuurstaken wel hun tijd in beslagen nemen, hebben we er graag 2 bestuursleden bij. Op die maner wordt het bestuur gevormd door 6 personen en dan zijn de taken prima te verdelen.

Vanwege de huidige samenstelling van het bestuur, namelijk: Arjan Bel, Peter Raatjes, Erik Herrewijnen en Lotte Bloemerts, zijn wij op zoek naar vrouwelijke versterking van het bestuur. Dat mogen natuurlijk leden, maar ook ouders zijn. Graag zelfs, wan een ouder voegt ook een geluid toe aan het bestuur die we nu missen.

Heb je zin om ons bestuur te versterken? Of wil je misschien wat meer informatie over wat het precies inhoud en wat er verwacht wordt van bestuursleden? Dan horen we het graag en stuur dan een mail naar: info@volleybal-dok.nl . Maar een appje of een belletje naar 1 van de huidige bestuursleden kan natuurlijk ook.

We hopen op reacties, want zonder nieuwe bestuursleden kunnen niet als volleybalvereniging. Dus we hopen dat iedereen serieus over onze oproep wil nadenken.

Groet,

Bestuur volleybalvereniging Wesseling Dok
Arjan Bel (voorzitter)
Peter Raatjes (penningmeester)
Geke Jonkers (secretaris en niet herkiesbaar)
Gieneke Hessels (bestuurslid en niet herkiesbaar)
Lotte Bloemerts (bestuurslid)
Erik Herrewijnen (nieuwe secretaris)
vacant (bestuurslid)
vacant (bestuurslid)

Volleybal DOK

Volg ons voor actueel nieuws op Facebook!

Over DOK

Bezoekadres:
Westeinde 1A, 7991 RS DWINGELOO

telefoon sporthal:
0521591366

Ons privacybeleid

© 2021 Volleybal DOK