“DOK Doet Goed”weer een succes! 900 euro voor Tweedehanskleding Westerveld

9 maart 2020
WhatsApp Image 2020-03-02 at 18.32.31
WhatsApp Image 2020-03-02 at 18.32.34
WhatsApp Image 2020-03-02 at 18.32.30
WhatsApp Image 2020-03-02 at 18.32.33
WhatsApp Image 2020-03-02 at 18.32.32

Tijdens het benefietdiner DOK doet goed van volleybalvereniging Wesseling DOK is afgelopen vrijdag maar liefst 900 euro opgehaald voor het goede doel. Op de avond zelf werd bekend gemaakt dat dit jaar het geld van de avond naar tweedekanskleding Westerveld gaat. De avond werd georganiseerd door Hotel Wesseling/Grand Café De Brink en volleybalvereniging Wesseling DOK.
“We zochten naar een mooi doel binnen onze gemeente. Tweedekanskleding Westerveld voorziet in een behoefte en het is heel mooi dat we daar ons steentje aan kunnen bijdragen”, vertelt voorzitter van Wesseling DOK, Arjan Bel.

Tweedekanskleding is een kledingwinkel voor iedereen in Westerveld die door omstandigheden onvoldoende budget heeft om kleding te kunnen kopen. Ook kunnen ouders hier terecht voor een cadeautje voor hun kinderen en zorgt de organisatie ervoor dat de kinderen een nieuwe cadeautje krijgen met Sinterklaas en Kerst. Daarnaast staat de organisatie mensen bij als ze advies nodig hebben in bijvoorbeeld geldzaken.

De benefietavond ‘DOK doet goed’ kwam tot stand met de hulp van veel bedrijven uit Westerveld. “We waren onder de indruk van alle bedrijven die prijzen, waardebonnen en geld doneerden voor het goede doel. Samen met al die mensen die een kaartje kochten voor deze avond, Hotel Wesseling/Grand Café De Brink en de leden van DOK werd deze avond een groot succes”, aldus Arjan Bel.

Leden van de volleybalvereniging kookten het 5-gangendiner samen met de koks van Grand Café de Brink. Ook de bediening bestond uit leden van DOK. Tijdens de avond kregen de gasten een heerlijk diner, livemuziek van Ted Pickman en DJ Maurice, werden er cartoontekeningen gemaakt door Tine Cuijpers en konden de gasten vele mooie prijzen winnen.
“Het was wederom een mooie avond. We krijgen altijd zoveel energie van het met elkaar organiseren van deze mooie benefietavond. We gaan zeker kijken hoe we er volgend jaar weer een succes van kunnen maken”, vertelt Annemarie Bergmans van Hotel Wesseling/Grand Café de Brink.

Volleybal DOK

Volg ons voor actueel nieuws op Facebook!

Over DOK

Bezoekadres:
Westeinde 1A, 7991 RS DWINGELOO

telefoon sporthal:
0521591366

Ons privacybeleid

© 2021 Volleybal DOK