Arjan Bel nieuwe voorzitter DOK

18 november 2019

 

Na zes jaar heeft Andrea de Groot de voorzittershamer van volleybalvereniging Wesseling DOK doorgegeven aan Arjan Bel. “Het was een enerverende tijd waarin we met het bestuur en de vele vrijwilligers de vereniging weer in een positieve flow hebben gekregen. Het was leuk om daar onderdeel van te zijn”, vertelt De Groot.

Op de algemene ledenvergadering werd Arjan Bel benoemd tot de nieuwe voorzitter. “Ik dank Andrea voor al haar werkzaamheden van de afgelopen jaren en samen met de andere bestuursleden, trainers, sponsoren en vele vrijwilligers gaan we samen verder met lekker volleyballen en leuke activiteiten verzinnen.”

Ook werd er afscheid genomen van Marieke de Leeuw als penningmeester van de vereniging. Zij was de afgelopen jaren het financiële geweten van het bestuur. Peter Raatjes neemt deze taak nu op zich.

 

Op zaterdag 7 december wordt er rond 18.30 uur tijdens de Dolle DOK Dag afscheid genomen van beide bestuursleden.

Volleybal DOK

Volg ons voor actueel nieuws op Facebook!

Over DOK

Bezoekadres:
Westeinde 1A, 7991 RS DWINGELOO

telefoon sporthal:
0521591366

Ons privacybeleid

© 2021 Volleybal DOK