NieuwsGeweldig resultaat benefiet Dok Doet Goed

4 februari 2019

Wat een fantastische avond! Er is maar liefst €1250,- opgehaald voor het goede doel: het opzetten van een organisatie in Westerveld voor kinderen die fysiek of sociaal niet mee kunnen doen in een sportvereniging begeleiden met evt aangepaste spelmaterialen zodat ze toch kunnen sporten!
Dankzij alle (ruim 100) gasten; de sponsoren: Installatiebedrijf Dick Sjabbens BV, Keurslagerij H J Drenth, Staalvol, Maatschap Joling, Anders Bloemstyling, Ensio Grafisch Bureau en natuurlijk onze hoofdsponsor Hotel & Restaurant Wesseling, de bijdrage van topcoach en trainer Redbad Strikwerda, illusionist Henk Arnoldus, alle leden van DOK (organisatie, in de keuken of bediening) en alle betrokkenen van Hotel & restaurant Wesseling,  was het een grandioos succes! Dit smaakt naar meer Grand Café de Brink 

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/f/0/d/volleybal-dok.nl/httpd.www/wp-content/themes/DOK/views/prev_next.php on line 10
previous
Dames 1 Wesseling Dok genomineerd!
Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/f/0/d/volleybal-dok.nl/httpd.www/wp-content/themes/DOK/views/prev_next.php on line 36
next
Westervelder

Volleybal DOK

Volg ons voor actueel nieuws op Facebook!

Over DOK

Bezoekadres:
Westeinde 1A, 7991 RS DWINGELOO

telefoon sporthal:
0521591366

Ons privacybeleid