DOK doet goed

7 januari 2019

Op vrijdagavond 1 februari organiseert volleybalvereniging Wesseling DOK een leuke benefietavond bij Grand Café de Brink. Voor 35 euro p.p. krijg je een 5 gangen-diner + entertainment + live-muziek!! (Excl. drankjes). Er zal worden gekookt en bediend door de leden van DOK. (Senioren)

De opbrengst van dit prachtig initiatief, gaat naar het goede doel. Dat zal bekend worden gemaakt tijdens deze avond, maar heeft te maken met kinderen en sporten in de omgeving van Dwingeloo en Diever.

Kaarten zijn te koop of te reserveren via Hotel & Restaurant Wesseling (info@hotelwesseling.nl)
Jij komt toch ook?

Volleybal DOK

Volg ons voor actueel nieuws op Facebook!

Over DOK

Bezoekadres:
Westeinde 1A, 7991 RS DWINGELOO

telefoon sporthal:
0521591366

Ons privacybeleid

© 2021 Volleybal DOK