Toasten met glas melk: Melkveehouders Dwingeloo sponsoren jongste volleyballers

11 november 20180

Het was een feestje afgelopen zaterdag in de sporthal van Dwingeloo. Tijdens het minitoernooi van volleybalvereniging Wesseling DOK maakte de sponsorcommissie bekend dat de melkveehouders van Dwingeloo ook de komende drie jaar sponsor zijn van de jongste volleyballers.

Zoals het bij een feestje hoort werd er een toast uitgebracht. En dus werden de glazen dit keer niet gevuld met champagne, maar met heerlijke melk. Samen met zo’n 25 mini’s brachten Annemarie Vendrig, Hester Mulder en Henk-Jan Duiven namens de melkveehouders een toast uit op deze mooie samenwerking.

“Het is heel fijn dat de melkveehouders van Dwingeloo zich zo als collectief inzetten en we zijn dan ook blij dat de boeren nog drie jaar sponsor blijven van volleybalvereniging Wesseling DOK,” aldus voorzitter Andrea de Groot. “De afgelopen jaren hebben we steeds meer jeugd bij onze volleybalvereniging gekregen. Dat is een groot compliment voor onze enthousiaste mini-trainster Anja de Ridder. We zijn er trots op dat de melkveehouders onze volleybalvereniging ook de komende drie jaar steunt.”

De mini’s van DOK speelden de rest van de zaterdag leuke wedstrijden in sporthal De Hulsebosch. Het DOK team N5-1 wist met maar liefst 4-0 te winnen Fama en Olhaco. Ook DOK N5-2 won een wedstrijd met 4-0, namelijk van Smash. Daarnaast speelde het team gelijk met 2-2 tegen Olhaco.

DOK N2-1 won 2 wedstrijden van Sudosa en Smash en verloor 1 wedstrijd van Sudosa. DOK N4-2 speelde gelijk tegen Olhaco en won van Smash. En tot slot speelde het vijfde miniteam DOK N4-1 gelijk tegen Fama en verloor van Smash.

“Het was een mooie dag in de sporthal. De jeugd van Wesseling DOK kwam thuis in actie en speelde mooie wedstrijden,” zegt Andrea de Groot. “En als afsluiting van deze mooie ochtend blijven de melkveehouders ook de komende jaren sponsor van deze mini’s.”

Voor meer informatie:

Voorzitter Andrea de Groot: 06-5380905

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Volleybal DOK

Volg ons voor actueel nieuws op Facebook!

Over DOK

Bezoekadres:
Westeinde 1A, 7991 RS DWINGELOO

telefoon sporthal:
0521591366

Ons privacybeleid

© 2021 Volleybal DOK