Overzicht seizoen 2018-2019

Thuiswedstrijden seizoen 2018-2019 Wesseling DOK Dwingeloo/Diever.

Vanaf vrijdag 21 september start de competitie voor de teams van Wesseling DOK. We spelen dit seizoen onze thuiswedstrijden zoveel mogelijk tegelijk op zaterdagmiddag, om 14:00 uur (XC1, MC1, Mb1), om 16:00 uur (Mb2, MC2, DS2) en om 18:00 uur (DS1).
Op de vrijdagavond om 19.00 uur spelen JC1 en DS3 en om 20.30 uur HS1 en DS4.

Natuurlijk moet er ook gefloten worden. Onze wedstrijdsecretaris Joke Timmer heeft hiervoor een schema gemaakt. De leden hebben zelf het overzicht ontvangen en wekelijks zal dit gepubliceerd worden op de website. 

Als je niet kunt op het moment dat je ingedeeld staat, dan graag onderling regelen dat iemand jouw taak overneemt. Het wedstrijdsecretariaat gaat dit niet voor je regelen, dat is je eigen verantwoordelijkheid.

Velen vinden het niet leuk om te fluiten, maar bedenk wel dat zonder scheidsrechters ook de wedstrijden van jouw team niet door zouden gaan. We moeten elkaar hiermee helpen.

Zorg dat je op tijd bent voor de wedstrijd die je dient te fluiten.

Zijn er vragen m.b.t de wedstrijden of het fluiten, dan kun je contact opnemen met  Joke Timmer, te bereiken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Twitter mee ! #wesselingdok