Lidmaatschap

Aanmelding/afmelding

Aanmelding geschiedt door het volledig ingevulde aanmeldingsformulier aanmeldingsformulier in te leveren bij het secretariaat (Geke Jonkers, Bruges 9, 7991 CD Dwingeloo) of via het volgende emailadres:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Afmelding dient schriftelijk te geschieden voor 1 juni van ieder jaar bij de ledenadministratie.
Bij tussentijdse opzegging is contributie verschuldigd voor het lopende halfjaar van de opzegging. Kosten van reeds aangevraagde spelerskaart (Nevobocontributie) blijven altijd verschuldigd.

Vrijwilligerswerk

Van leden of ouders van leden wordt verwacht af en toe hand en spandiensten te verrichten voor de vereniging.

Pak je voordeel van het Nevobo lidmaatschap

Als Nevobo-lid krijg je korting op kaarten voor de evenementen die door de Nevobo georganiseerd worden. Daarnaast kun je gebruik maken van scherpe aanbieden van de partners van de Nevobo en kun je met korting je zorgverzekering, de Sportpolis, afsluiten bij Zilveren Kruis Achmea. Alle voordelen en acties zijn vind je steeds op www.volleybal.nl/leden .

Voor alle informatie over de wedstrijden en resultaten van je team/vereniging, kijk je ook www.volleybal.nl . Hier vind je ook algemene informatie, het laatste nieuws en de evenementenkalender, met o.a. alle wedstrijden van de nationale teams. 
Als je je eenmalig gratis registreert (dat kan ook heel envoudig met je Facebookaccount) op volleybal.nl, dan kun je daarna je eigen teampagina creëren, je favoriete team(s) toevoegen en volgen, je tegenstander uitdagen en je vrienden op de hoogte brengen van de prestaties van je team.

Om gebruik te maken van de voordelen van het lidmaatschap van de Nevobo, moet je je Nevobo relatienummer weten. Deze staat op je spelerskaart, maar je kunt je relatienummer ook altijd opvragen bij de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Twitter mee ! #wesselingdok