Wedstrijdkleding

De kledingcommissie zorgt binnen de volleybalvereniging voor de kleding van alle teams. Aan het begin van het seizoen delen ze de kleding uit, en aan het eind van het seizoen moet de kleding weer bij de kledingcommissie worden ingeleverd.
Als er iets niet goed is met de kleding, dan kun je altijd contact met de kledingcommissie opnemen.

Kijk bij commissies om te zien wie er in de kledingcommissie zitten.

DOK trainingspak

 
Vanaf september 2018 kan bij Combisport in Beilen tegen een gereduceerde prijs het nieuwe DOK-trainingspak gekocht worden. Dit is een trainingspak van het merk Hummel. De jas wordt voorzien van het DOK-logo op de voorkant met de vermelding van onze hoofdsponsor Wesseling, en je naam op de achterkant. De broek is een standaard zwarte trainingsbroek met een boordje onderaan de pijpen. Je kunt echter ook kiezen voor alleen de jas.
Kosten Kindermaat Volwassenen
jas + broek € 56,50 € 58,50
alleen jas € 38,50 € 40,45
Bovenstaande prijzen zijn de prijzen inclusief korting, en met bedrukking van DOK-logo en naam op de jas. Bij de volwassenen is er de keuze tussen een universeel (heren) model, of een getailleerd (dames) model.
Voor een losse zwarte trainingsbroek (b.v. met rechte pijpen) betaal je bij Combisport de normale winkelprijs, maar als lid van DOK krijg je wel 10% korting. 
Als je dit pak wilt, ga dan naar Combisport Beilen en geef aan dat je het DOK-trainingpak (of de DOK-trainingsjas) wilt. In de winkel kun je de juiste maat uitzoeken, en Combisport zal vervolgens zorgen voor de bedrukking. Ongeveer een week later kun je het pak dan ophalen.

Twitter mee ! #wesselingdok