DOK wordt GO4IT DOK !

GO4IT Sport- & Wellnessclub Dwingeloo is de nieuwe hoofdsponsor van volleybalvereniging DOK Dwingeloo – Diever. De komende 3 jaar zal de sport- en wellnessclub de naam aan DOK verbinden.


“De afgelopen jaren had DOK geen hoofdsponsor. En dan is het soms lastig om alle leuke en goede plannen die er binnen een vereniging zijn, te realiseren”, aldus Andrea de Groot, voorzitter van GO4IT DOK.
“Daarom zijn we ook zo blij met GO4IT als hoofdsponsor. De samenwerking biedt ons en GO4IT mogelijkheden. Zo heeft DOK de langgekoesterde wens om een speciale training te hebben voor jongens. Zij willen graag apart van de meisjes trainen en hebben ook behoefte aan andere oefeningen. Inmiddels is onze jeugdtrainer begonnen met het trainen van een groep enthousiaste jongens. Spannend en een hele leuke uitdaging”!


Maar GO4IT Sport- & Wellnessclub gaat ook bekijken hoe we bij de volleybalspelers blessures kunnen voorkomen, bijvoorbeeld door de warming-up te verbeteren. Daarnaast hebben GO4IT en DOK afgesproken om samen te kijken naar investeringen in trainers. “Goede en betrokken trainers zijn belangrijk voor een vereniging, want iedereen wil leuk trainen op zijn of haar niveau. En dat wil GO4IT DOK voor al haar leden”, aldus Andrea de Groot.
“Al met al zijn wij enorm blij en ook enorm trots op deze samenwerking”!

GO4IT eigenaar Ruud Lambeck en DOK voorzitter Andrea de Groot zijn blij met de samenwerking

 

De foto's van het DOK-toernooi zijn te vinden onder het menu Evenementen, onderdeel Foto's, of direct via de link 2016-09-10 DOK toernooi

Twitter mee ! #wesselingdok