Contributie

Seizoen 2015/2016

Ondanks dat de Nevobo sinds vorig seizoen een extra bijdrage van € 2,50 per lid vraagt voor de promotie van volleybal bij de jeugd, en dat de gemeente in 3 jaar tijd de huur van de sporthal met 50% omhoog laat gaan, is het de bedoeling om de contributie bedragen voor het derde achtereenvolgende seizoen onveranderd te laten ten opzichte van vorig seizoen.

De basiscontributie is voldoende voor 1 training per week. DOK staat bekend om zijn goede jeugdopleiding, en in de visie van DOK is het nodig om minimaal 2x per week te trainen. Om deze extra trainingen te bekostigen, geldt pakket A sinds het seizoen 2013/2014 voor iedereen die 2x per week training heeft, en pakket B geldt voor iedereen die 3x per week training heeft.

Met ingang van het seizoen 2015/2016 wordt de Nevobo-contributie en het kledingfonds verdeeld over de seizoenskwartalen, zodat de gehele Nevobocontributie, verenigingscontributie en het kledingsfonds in 4 gelijke kwartaalbedragen wordt geïncasseerd. De jaarlijkse incasso ronde voor alleen de Nevobo-contributie vervalt.


Verenigingscontributie
Recreanten
Jeugd tot 12 jaar basis
Jeugd 12 tot 18 jaar basis
Senioren basis
Extra pakket A : 2 dagen per week training
Extra pakket B : 3 dagen per week training

Nevobo contributie
Nevobo contributie jeugd tot 12 jaar
Nevobo contributie jeugd 12 tot 18 jaar
Nevobo contirbutie senioren

Kledingfonds
Eigen bijdrage kledingfonds
via incasso per jaar

€     30,00
€     95,00
€   110,00


€     10,00
via incasso per seizoenskwartaal

€     28,50
€     23,00
€     27,50
€     32,50
€     13,00
€     23,00


€       7,50
€      23,75 
€      27,50


€       2,50
 • Bij niet automatische betaling wordt er 2,50 euro per transactie aan extra kosten in rekening gebracht
 • Bij een eerste herinnering wordt er € 2,50 en bij een tweede herinnering wordt er € 5,00 extra in rekening gebracht.
 • Basis bestaat uit 1 dag per week training
 • Extra pakket A: 2 dagen per week training
 • Extra pakket B: 3 dagen per week training
 • Standaard wordt de verenigingscontributie geïnd die voor jouw team geldt. Je kunt er voor kiezen om 1x per week te trainen. Geef dit dan zelf door aan je trainer én aan de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Je krijgt dan pakket A niet meer in rekening gebracht.
  Per seizoen zal bepaald worden wat de basistraining per team is. Voor het seizoen 2015/2016 geldt dat de training op maandag de basistraining is. Wanneer je er voor kiest om 1x per te gaan trainen, dan train je dit seizoen dus alleen op maandag. Uitzonderingen zijn Heren 1 (basistraining op woensdag) en Dames 1 (basistraining op donderdag).
 • Wanneer je door ziekte of blessures een heel seizoenskwartaal niet hebt getraind, dan bestaat de mogelijkheid om de verenigingscontributie terug te vragen. Stuur je verzoek inclusief reden dan per mail naar de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
 • De contributie wordt in 4 keer geïnd: in oktober, november, januari en maart.
 • De volleybalkwartalen zijn anders ingedeeld dan dan normale kwartalen, omdat er in de maanden mei t/m augustus nauwelijks nog gevolleybald wordt. We hanteren daarom de volgende seizoenskwartalen:
  - 1e seizoenskwartaal : augustus, september, oktober
  - 2e seizoenskwartaal : november, december
  - 3e seizoenskwartaal: januari, februari
  - 4e seizoenskwartaal: maart, april, mei, juni, juli
  Deze seizoenskwartalen worden gebruikt voor het incasseren van de contributie.
 • De eigen bijdrage voor het kledingfonds wordt tegelijkertijd met de contributie geïnd.
 • Opzeggingen worden verwerkt per 1 juni en 1 januari van het betreffende seizoen
 • De peildatum voor vaststelling van de leeftijd voor de contributies is 30 september van het lopende seizoen.

 

Jeugdsportfonds

Woont u in de gemeente Westerveld en heeft u minderjarige kinderen? Dan biedt de gemeente een aantal regelingen waar u als ouder gebruik van kunt maken als u een lager inkomen heeft. Eén van die regelingen is het jeugdsportfonds.
Het jeugdsportfonds betaalt de contributie, kleding en eventuele attributen voor uw kind. Hiervoor is in het jeugdsportfonds een bedrag van maximaal €225,- per kind per jaar beschikbaar. U kunt dit bedrag aanvragen via een tussenpersoon. Kim Dijkstra, beweegcoach van de gemeente Westerveld is één van die tussenpersonen. U kunt contact met haar opnemen via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Twitter mee ! #wesselingdok