Haal tijdig de spelerskaarten op

De mapjes met spelerskaarten liggen in de kantine van de sporthal in Dwingeloo.
De coaches en/of begeleiders van de teams moeten de spelerskaarten op vrijdagavond voor de uitwedstrijden ophalen. Wacht niet tot zaterdag, de sporthal kan ook dicht zijn of later open gaan.

Zaaldienst

Willen jullie erop toezien dat iedereen aanwezig is tijdens de zaaldienst ? Het komt regelmatig voor dat er iemand niet is!
Kijk op het schema wanneer je staat ingeroosterd en als je niet kunt, zorg er dan voor dat je geruild hebt!

Scheidsrechters en tellers

Zorg dat je op tijd bent voor de wedstrijd die je dient te fluiten.

Voor de uitstraling van jezelf en de uitstraling naar de gastverenigingen toe is het belangrijk dat je eruit ziet als een scheidsrechter!

Dat houdt in dat je in een wit shirt op de stoel staat, het mag een shirt van je zelf zijn, maar in de sporthal liggen ook shirts die je kunt gebruiken.
Daarnaast ook graag zaalschoenen aan, en niet op eigen schoenen de bok op.

Zijn er vragen m.b.t tot het fluiten, dan kun je contact opnemen met Joke Timmer, email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Kortingspas Combisport Beilen

Aan het begin van elk seizoen worden er kortingspasjes uitgedeeld van Combi Sport in Beilen die recht geven op 10% korting bij aankoop van volleybal-gerelateerde artikelen.
Mocht iemand nog geen pasje hebben ontvangen mail dat dan naar mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Als je voor het begin van seizoen bij Combi Sport in Beilen je nieuwe volleybalkleding of -schoenen koopt, meldt dan dat je van DOK Dwingeloo-Diever bent. Ook dan ontvang je gewoon 10% korting.

Twitter mee ! #wesselingdok