Wat een seizoen!! Gisteren was de allerlaatste Dolle DOK Dag en die stond vooral in teken van de wedstrijd van Dames 2. Zij mochten in een rechtstreeks duel met de nummer 2 uitvechten wie er kampioen zou worden. Dames 2 won direct de eerste 2 sets en kon daardoor niet meer ingehaald worden en dus zijn ook zij KAMPIOEN! De wedstrijd werd uiteindelijk met 3-1 gewonnen. ...

MC1 versloeg om 13.00 een directe concurrent met een duidelijke 4-0. Zowel XC1 als MC2 moesten het opnemen tegen de kampioen in hun klasse. Beide teams wisten er echter een fantastische strijd van te maken en in 3 sets bóven de 20 punten te komen. Ontzettend knap!! MA1 begon dit jaar met een heel nieuw team maar wist gisteren een prachtige 2e plaats vast te leggen. MB1 werd 4e, maar versloeg gisteren in een spektakel de nummer 3 met 3-1 waarvan de laatste set 25-10. Zowel de mannen als Dames 3 wisten klasse behoud veilig te stellen door op de juiste momenten de punten binnen te slepen. Het kampioenschap van Dames 1 werd vorige week al binnen gehaald, maar ook gisteren werd er nog gespeeld en 3-1 gewonnen.

Onze CMV speelde een hele leerzame tweede seizoenshelft. Vrijwel alle teams speelden een klasse hoger dan voor de kerst. Ook hier werden de laatste speeldagen de nodige sets gewonnen wat een mooie ontwikkeling laat zien. Onze jongens mogen 12 mei nog meespelen op de Gesloten Club dankzij hun 2e plaats in niveau 6. De nummer 1 had namelijk een dispensatie speler en mag daarom niet meedoen. Hierdoor schuiven onze jongens door. Super leuk natuurlijk!!!

Bij deze willen we alle vrijwilligers, sponsoren en supporters nog eenmaal van harte bedanken!!!

Klik op onderstaande link:

https://youtu.be/ICIwqdd0wes

 

 

Twitter mee ! #wesselingdok