Weblinks

Volleybal in Nederland

Nederlandse Volleybal Bond (NeVoBo)
Officíële site van de Nederlandse Volleybalbond. Hier vindt u ondermeer de uitslagen, rangen en standen van de Nationale Competitie, een overzicht van alle zalen waar volleybal gespeeld wordt. Ook officiële zaken van het Bondsbestuur e.d. kunt u hier vinden.

Uitslagen en standen (Nevobo zoekmachine)
Op deze pagina komt rechtstreeks in de zoekmachine van de NeVoBo waar je alle uitslagen, rangen en standen van de Nationale Competitie kunt vinden en complete overzichten van wedstrijdschema’s in alle regio’s. Hie staat tevens een overzicht van alle zalen waar volleybal gespeeld wordt.

Volleybal Nederland
Grondlegger van het circulatievolleybal is Adrie Noij. Zijn staat van dienst mag er wezen: hij trainde ere- en eerste divisie. Daarnaast was hij 15 jaar actief als rayon- en volleybalschool-trainer. Hij behaalde meer dan 100 promoties op clubniveau. Hij werd met zijn teams 10 maal kampioen van Nederland en behaalde vele ereplaatsen. Veel van zijn spelers haalden de nationale selecties. Zijn visie op minivolleybal is reeds bij de Deense bond geïmplementeerd. Adrie geeft clinics en doet aan deskundigheidsbevordering

Twitter mee ! #wesselingdok