Vertrouwenscontactpersoon

 

DOK vindt het belangrijk dat leden zich veilig en vertrouwd voelen als ze komen volleyballen. Als je als lid ergens mee zit, waarmee je niet terecht kunt bij je trainer, coach, TC of bestuur, neem dan contact op met de vertrouwenspersoon. De vertrouwenspersoon is iemand die helemaal buiten de vereniging staat. De vertrouwenscontactpersoon binnen onze vereniging is Susan Groenewegen. Zij is te bereiken op tel. nr. 0521-597174 of per e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Susan kan je verder helpen, onafhankelijk van het bestuur, trainer, coach of andere leden.

Mocht iemand mogelijke fout gedrag binnen de vereniging signaleren, dan vinden we het fijn als je dat meldt. Dat kan bij je trainer, bij de TC of bij het bestuur, maar het kan ook bij de vertrouwenspersoon.

We staan als vereniging achter de gedragsregels van NOC/NSF. Deze zijn te vinden op http://nocnsf.nl/grensoverschrijdend-gedrag/gedragsregels-seksuele-intimidatie

Van alle trainers bij DOK hebben wij een VOG (Verklaring Omtrent het Gedrag). Een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) is een verklaring waaruit blijkt dat het justitiële verleden van iemand geen bezwaar vormt voor het vervullen van zijn taak binnen onze vereniging. Justis screent personen die een VOG aanvragen en geeft de VOG's af. 

 

 

Twitter mee ! #wesselingdok